Maxosol

Hej på er! Jag blev tipsad om ett kosttillskott som heter Maxosol som ska göra att man upplevs som lite brunare. Och jag som absolut inte fick något pigment ska ge det ett ärligt försök, har knaprat på morötter nu ett tag för att få i mig betkaroten på naturlig väg, men är lite less på det.

På Life-butiken sa hon att det gör att underhudsfettet blir gulare vilket ger huden mer lyster så att man ser piggare ut. Sen skulle det även hjälpa till att förbättra solbrännan.
Recension och betyg på detta kommer! Det kan trots allt vara min räddning från en vit sommar..

Maxosol

Maxosol skyddar din hud inifrån.
Maxosol innehåller vitaminer och mineraler som ger vackrare hy. Personer som äter för lite frukt och grönt och som utsätter sig för för alkohol, stress och solljus får ofta en hud som torkar ut och är mera sårbar för främmande angrepp.

Maxosol motarbetar de faktorer som påverkar huden negativt genom dess balanserade kombination av vitaminer och mineraler. Dessa kallas för antioxidanter och i Maxosol är de speciellt utvalda för att ge näring åt vår hud.

Maxosol innehåller rikligt med betakaroten och vitaminerna B3, B6, C och E samt biotin, lycopen, zink och selen. Denna kombination ger en allmänt positiv näringseffekt åt kroppens kemi och hudens biologiska balans.

Använd Maxosol när du vill:
  • förbereda huden för solen
  • minska risken för rodnad och solöverkänslighet
  • få en fräschare hudton året runt
  • förlänga hållbarheten på din solbränna
  • minska risken för solrelaterat åldrande
  • tillföra din hud och din kropp ett mångsidigt näringstillskott

Dosering

En tablett per dag. Året om!

Ingredienser

C-vitamin 60mg, Betakaroten 25mg, E-vitamin 15mg, B3 15mg, B6 5mg, biotin 150 mcg, Liponsyra 5 mg, Lycopen 500 mcg, , Zink 15 mg och Selen 75 mcg.

Naturligt betakaroten, askorbinsyra, zinksulfat, morotspulver, dl-alfatokoferylacetat, nikotinsyra, selenmetionin, lycopen, pyridoxinhydroklorid, liponsyra och biotin.  Dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa. Klumpförebyggande medel: magnesiumstearat, kiseldioxid.


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2011/05/25/videoblogg-sokes-make-up-artist-till-sweden-rock-festival/#comments

2011-05-25 @ 23:19:24
Postat av: SB

har du märkt av någon förändring sen du börjat ta dem tabletterna ? :)

2011-06-04 @ 00:33:54 / URL: http://fruktbajs.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej inte ännu, har bara tagit dom i 13 dagar ännu så får nog ge dom lite mer tid. Om inte annat så lär jag väl märka det när man börjar vara i solen mer :)

2011-06-05 @ 15:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus