Gaga.



So have my lipstick all over your face
Something, something about just knowing when it's right

Baby, I rather die without you and I

Vill prova!

Har nu ett tag hört om denna BB-kräm - "Blemish Balm" - och är väldigt sugen på att prova om den är så bra som jag läst. Såhär skriver Lisen Sundberg, skönhetsredaktör på Chic.se om krämen;

"BB-cream – termen inom skönhet du bör lägga på minnet om du inte redan gjort det. BB står ursprungligen för “Blemish Balm” och användes av tyska dermatologer på patienter som behövde lindring, skydd, lugnande egenskaper och lätt täckning på hud som nyligen gått igenom större behandlingar som laserbehandlingar, peels och liknande. Ryktet om krämens många välgörande effekter spreds till Korea, och BB blev snabbt känd som stjärnornas hemliga skönhetsknep – dels på grund av de vårdande egenskaperna men även makeupeffekten. I dag finns BB-creme i ganska många utföranden där den kan vara mer eller mindre specificerad på exempelvis anti-age, acne, lyster eller uppljusande effekt, även om BB Creme sägs jobba på allt detta, plus skydd mot sol och fin lyster. Man kan väl kort sagt säga att BB är en en multi-produkt som ska täcka flera olika behov och det är nog väldigt mycket just enkelheten i en all-in-one produkt som är nyckeln till dess popularitet i ett land som Korea där varje kvinna i snitt använder sig av sju olika hudvårdsprodukter.

Okej, låt oss gå vidare. Garnier är bland de första att lyfta fram BB-krämens egenskaper här i Sverige i och med Miracle Skin Perfector som närmast kan jämföras med en färgad dagkräm, naturligtvis i kombo med ovan nämnda egenskaper och jag har självklart gett mig på att testa den! De långsiktiga, hudvårdande egenskaperna kan jag än så länge inte säga så mycket om, men täckgrad, lyster och känsla på huden är smått fantastisk. Jag älskar att den jämnar ut men känns naturlig och ger lyster och vård. Garnier själva nämner ord som “enkelt, effektivt och praktiskt” och där kan jag inte annat än hålla med. Kommer aldrig att utesluta min övriga hudvård på min torra hösthud, men som komplement och vardagsfoundation är den här en riktig höjdare som jag gärna rekommenderar, trots att jag gärna hade sett en högre siffra än 15 när det gäller spf. Bra köp!"

 

Här finns även en annan bra recension;
http://en.paperblog.com/western-bb-creams-garnier-miracle-skin-perfector-bb-cream-60972/


Purple rain

Idag åkte jag och mamma med första flyttlasset till min lägenhet... (Som för övrigt ligger på Skurholmen, är en 2:a på 46,5 kvm och är en vindsvåning, skitmysig!) Det var mest kökssaker, lite ljusstakar och såna mindre saker som fick följa med, möblerna överlåter jag till dom med mer muskelmassa.. Förhoppningsvis är jag inflyttad nästa lördag eftersom tapetseringen drog ut lite på tiden, men ska det göras så ska det göras noggrant och det är hittils jättesnyggt. Äntligen ett eget hem, äntligen lite lugn!

Och här kommer ytterligare en make! Jag har använt M/S Backstage, Flamenco & Muffin samt E/D Strict och pennan Awesome Performance. Strazzen heter Black Diamond.



Off.

Det har ekat med inlägg här på sistone, särskilt i sminkväg. Kände att jag blev kopiöst mättad med smink efter vår Showgirl-visning som blev superbra och fylld med folk, så jag pausade lite. Här kommer i alla fall en make jag gjorde med nästan alla skuggor från Showgirl-looken.


M/S Varieté, Backstage, Sunrise, Muffin, Flamenco
C/S Metallic Plum
Ögonpenna: Awesome Performance
Cake eyeliner Black & White
Mascara Multi Lash


Ett år äldre..

I söndags blev jag ytterligare ett år äldre, denna gång 21. Bakade, med lite assistans av syster, denna goding som jag tidigare smakat på jobbet och innehåller bland annat körsbärsmarmelad och mascarponeost samt massa choklad. God som fasen blev den!

Fick även massa fina presenter också som förmodligen kommer dyka upp här titt som tätt då dom kommit på sin rätta plats!

Receptet; http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/?p=56108





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus