Revlon Nutri Color Creme

"Nutri Color Creme från Revlon Professional är en 3-i-1 cocktail för färgat hår. Denna inpackning med färgpigment ger nytt liv till färgat hår. Färgat hår har ett extra stort behov av vård om det ska kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Creme kan du snabbt fräscha upp din hårfärg hemma.

Använd i 3 minuter på att vårda ditt hår och du kommer at få ett silkeslent resultat och en hårfärg som återfår sin tidigare styrka och intensitet. Nutri color färgar inte ofärgat hår och ger därmed inte något resultat på utväxter.

250 ml, räcker till ca 10-15 appliceringar.
"








På bilden ser det ut som att färgen på flaskan är röd men färgåtergivningen blev inte så bra, inte heller på före och efter-bilderna. Den är hur som helst brun, och när jag pumpade ut cremen så var den riktigt mörk. Kanske därför jag inte rekommenderades den mörkaste.

Jag tvättade håret som vanligt, klämde ur allt överflödigt vatten och applicerade cremen i hela håret, och lät det verka i ca 5 minuter. Hårfärgen hade fått ny fin lyster efter föning och jag tyckte att det jämnade ut gränsen mellan utväxten och färgen. Nästan som nyfärgat, fast inte lika skarpt. Rekommenderas verkligen om man vill fräscha upp håret mellan färgningarna!


Måndag

Ser på Johan Falk, sippar på en kopp jävligt varmt te och klickar hem lite saker denna afton. Våndas fortfarande av min förkylning och det värsta av allt, ögoninflammationen. Nu har jag fått ännu starkare droppar så det verkligen ska försvinna, gäller även att vara sparsam på all makeup. Visste ni hur otroligt mycket skit man kan få av att låna mascaror, läppstift och sånt mellan varann? Om jag säger att man kan få klamydia i ögonen kommer nog lånandet halveras bara från och med nu. Fasen vad snål man känner sig ibland när man inte vill låna ut en läppglans men nu vet ni varför man inte bör!







Fredagens look.
Hade en otroligt rolig kväll och fick många fina kommentarer om min klänning. Sånt gillas!

BUS från Åhléns



Åhléns 85:-

Ska väl inte påstå att jag är något fan av brun utan sol då jag sett så många skräckexempel som får mig att vilja ta en trasa och torka bort katastrofen. Somliga tycks ha badat i det. Och så denna soliare-epidemi som aldrig verkar upphöra, det ser rent ut sagt för jävligt ut när huden blir sådär läderaktig. Då är jag hellre blek än att se ut som Agda 70.

Denna BUS från Åhléns är hur som helst den bästa och "naturligaste" jag hittils provat. Härligt brun och skimmrig. Jag använder den på hela kroppen och även i ansiktet. Just nu behövs den mest på benen där jag verkar blekna fortast. För att undvika ränder och det orangea så smörjer jag mig först med vanlig lotion från Ldb, låter det torka in ca 10 min och sedan på med BUS:en. Har insett att det är lättare att få jämnt då när man är återfuktad i huden och det blir så där lagomt brunt och skimmrande!

I wanna dance with you







Långklänning 399:-
Jumpsuit 199:-


Idag blev jag hemma från jobbet. Har varit förkyld i en vecka nu med bättre och sämre dagar, i morse var det sämre då jag vaknade med ögoninflammation. Har haft det 4 gånger nu på lite mer än ett år och jag hatar det. Är dessutom sjukt svårt att bli av med, så jag ringde på en gång till vårdcentralen och nu har jag fått ögondroppar som förhoppningsvis även denna gång ska råda bot på problemet.

 


Dagens

 



DAGENS KLÄDSEL: Randig tröja och beiga chinos.
DAGENS SMINK: i.d. bare minerals, solpuder, shading, tri brow, mascara, lite globskugga samt läppenna och glans.
DAGENS FRISYR: Knut.
DAGENS HÄNDELSE: Moster, Hartis och Nelson är här med husbilen.
DAGENS LÅT: Fucking Perfect - Pink
DAGENS PLANER: Vara hemma och umgås.
DAGENS SAKNAD: Lite ihållande sol och värme tack.
DAGENS SJUKA: Förkylning som fått mig att tappa rösten totalt. Jag ombeds att nicka/skaka på huvudet för att det är så jobbigt att försöka höra vad jag säger.
DAGENS DROG: Musik!
DAGENS GODASTE: Strawberry Daquiri
DAGENS ROLIGASTE: Kan vara Hartis, mosters man, han är alltid i sitt esse. Jag väntar bara på att han ska sätta igång.
DAGENS KÖP: Idag blir det inga köp!
DAGENS GODIS: Jag tycker inte om godis.
DAGENS HUMÖR: Lite låg, ärligt talat.
DAGENS ORD: Hrrrrmmm hrmmmmmm!! (harkel)

Smygtitt på Make Up Store Höst & Vinter 2011

Har fått syn på delar av kollektionerna för höst och vinter på Make Up Store nu, fast jag vet givetvis lite mer än det som framgår i länken ;)

Sen har även Maria Montazami tillsammans med Make Up Store tagit fram den läppstiftsfärg hon ständigt bär. Som många andra produkter i år är även den hylsan guldfärgad. Dessa är i guld eftersom att de är Best Sellers och i samma veva fyller Make Up Store 15 år i år!

Höstkollektionen finns i butik från och med September och Vinterkollektionen från November.

För bilder och med info kolla HÄR!

Maxosol - resultat

Som utlovat så skulle jag ju berätta om Maxosol och om det verkligen fungerade. Och svaret är; jag vet inte. Visserligen har jag denna sommar blivit brunare än någonsin, men det kan antingen ha att göra med att jag lyckades pricka in mina 2 semesterveckor då det varit som varmast och soligast och därmed pressat oavbrutet i ungefär 8 dagar. Eller så är det Maxosol som hjälpt till då min bränna är rätt gyllene och fin. Dock tror jag som en vän sa att man måste nog äta det i mer än 60 dagar för att det ska hinna gå in i kroppen, så jag ska ge det en till chans!

The white one

Nu ska jag slå slag i saken! Beställde hem The White One's tankblekning igår och tänkte ge det ett ärligt försök. Har länge varit skeptiskt till hemmablekningar då man hört att man kan få kroniska ilningar, tänderna kan ramla sönder etc. men det ska inte vara mycket farligare än att göra det hos tandläkare. Gör man det där och betalat multum är det tydligen bara skenan de gjuter efter ens egna tänder som kostar, själva blekningen kostar bara hundralappar. Detta har en tandläkare sagt till mig så det litar jag på!

Självklart finns det sämre och bättre hemmablekningar men har sett många större bloggare och recensioner som använder The White One så då känns det på något sätt säkrare!

Jag har hittils bara penslat på gelen två gånger, och man ska använda den 2ggr/dag i 14 dagar så resultat kommer senare!





Tandblekningspenna Strong 299:-
Tandblekningskarta 5:-


Såhär gör man:

1. Borsta dina tänder

2. Vrid pennan så att gel kommer ut

3. Öppna munnen och pensla gel på dina tänder

4. Efter 30 sekunder kan du stänga munnen igen

5. Ät eller drick inte på 30 minuter


Kolla www.thewhiteone.se för mer information


Stockholm och lite bilder

Åkte ju ner till Stockholm för ca två veckor sen, blev tyvärr inte så mycket bilder men lite inköp i alla fall.
Trodde det skulle bli smink i drivor men jag lyckades hålla mig rätt bra!
Hade några superroliga dagar hos Cissi med god mat, utgång och lite stadsbesök.
Jag vill redan tillbaka! <3







Halsbandet är köpt på Åhlens City, 399:-



H&M 99:-



H&M 50:-



Mirakelprimern från Smashbox!
Smashbox Photo Finish Foundation Primer 430:-

Har inte använt den jättemycket ännu mer än vid speciella tillfällen för att jag vill spara på den, men hittills har den visat sig vara lika bra som utlovat. Huden mattas ner och håller basen på plats.

Så här skriver Smashbox om Photo Finish Foundation Primer:
Nu finns den kultförklarade Photo Finish Foundation Primer som praktisk tub. Samma innehåll, samma effekt, samma kvalitet - men med smartare förpackning. Skapa en perfekt canvas för att applicera foundation med Smashbox bästsäljande Photo Finish Foundation Primer. Med extrakt från vindruvor för att lugna och skydda huden hjälper denna oljefria och färglösa produkten till att fylla i fina linjer och porer för att ge en jämnare hy med mjuk sammetsliknande finish. Använd den efter fuktighetskrämen och före foundation för ett perfekt resultat.

Applicera ett mjukt lager av denna primer efter att du har använt din dagliga fuktighetscreme, eller direkt på ren hud. Koncentrera dig på områden som har djupa linjer och/eller har en grov yta.

Photo Finish är underbar att använda under ögonen, den hjälper concealern att glida och stanna på sin plats. Den förhindrar även att din foundation ser torr och sprucken ut. Följ sedan upp med din favorit-foundation.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus