Revlon Nutri Color Creme

"Nutri Color Creme från Revlon Professional är en 3-i-1 cocktail för färgat hår. Denna inpackning med färgpigment ger nytt liv till färgat hår. Färgat hår har ett extra stort behov av vård om det ska kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Creme kan du snabbt fräscha upp din hårfärg hemma.

Använd i 3 minuter på att vårda ditt hår och du kommer at få ett silkeslent resultat och en hårfärg som återfår sin tidigare styrka och intensitet. Nutri color färgar inte ofärgat hår och ger därmed inte något resultat på utväxter.

250 ml, räcker till ca 10-15 appliceringar.
"








På bilden ser det ut som att färgen på flaskan är röd men färgåtergivningen blev inte så bra, inte heller på före och efter-bilderna. Den är hur som helst brun, och när jag pumpade ut cremen så var den riktigt mörk. Kanske därför jag inte rekommenderades den mörkaste.

Jag tvättade håret som vanligt, klämde ur allt överflödigt vatten och applicerade cremen i hela håret, och lät det verka i ca 5 minuter. Hårfärgen hade fått ny fin lyster efter föning och jag tyckte att det jämnade ut gränsen mellan utväxten och färgen. Nästan som nyfärgat, fast inte lika skarpt. Rekommenderas verkligen om man vill fräscha upp håret mellan färgningarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus