Fredagfredagfredag!

En liten uppdatering såhär på fredagseftermiddagen. I helgen ska jag visa er hur man gör en hållbar röd perfekt mun med mycket enkla medel som lämpar sig väl för en utekväll till exempel. Det är inte en och två gånger man kommit hem med läppstift i hela ansiktet..
Tills vidare, ha det bra! : )

Nytt!

Igår hade Make Up Store klubbkväll och jag var såklart där och fyndade!
(allt förutom mascaran är från MUS)



Mixing liquid har jag använt hur länge som helst och är superbra!
Jag brukar blanda den med en cake eyeliner för att få en flytande eyeliner.
Den är även bra att fästa glitter med och blandar man den och
lite av en eyedust så får man en färgad eyeliner.




Tri brow.

Microshadow Muffin - neutral och diskret skugga, bra som highlight.




Nr 210 - superbra för att teckna bryn och göra fransmarkering.




Läppenna Royal Pink




Läppenna Sandstorm




Swatches: Sandstorm och Royal Pink




Lancome's Hypnose är bästa mascaran jag provat, fransarna blir långa och separerade.

Good news

Var ju som sagt och provsminkade för frisörsalongen Satch By Gino:s i tisdags och det gick galant! Hon tyckte jag var väldigt duktig för att ha gått en 11 veckors utbildning och sånt är alltid kul att höra. Så nu kommer jag hoppa in där och hjälpa till med bal- och brudsminkningar i sommar, det är det bästa som finns att sminka fram det lilla extra hos en person! Åhh det ska bli så kul!

Nu ska jag käka lunch och efter jobbet får jag äntligen träffa Elli och Jessica som jag inte sett sen i januari!

Lösfransar

Mascaraborstar i hundratals former och färger i all ära, men inget går upp mot ett par lösfransar.
Man kan piffa upp vilken makeup som helst med ett par fransar, fest som vardag. Det är verkligen pricken över i:et och jag får inte nog av lösfransar, troligtvis det bästa jag vet inom makeup.
Här kommer mina tre favoriter och alla är från Ardell och kostar kring 60-80 kr.

 


Nr 105 - Lite mer dramatiska, perfekta till en festmakeup.




Nr 110 - En naturligare lösfrans som inte ger jättemycket effekt utan bra om man vill
fylla ut sina egna fransar lite. Bra vardags-fransar!



Nr 116 - Allas favoritfransar! En supersnygg svepande frans som passar lika bra till
fest som till vardags. Ger mer längd än fyllighet och jag tycker de är bra om man
vill ha flirtiga ögon men samtidigt ha fokus på läppar.





För tillfället håller jag på att styra upp en extern bloggsida där priser och annan info kommer finnas om vilka smikningar jag gör samt med beskrivningar. Jag beräknar att ha den klar i slutet på nästa vecka, håll utkik!



Shopping









 


Fransk förlängning

I måndags var jag och gjorde naglar hos Beauty by Jowa på Gossip, och dom blev perfekta! Har aldrig varit så nöjd, rekommenderar verkligen det stället. Under min Stockholmsvistelse har det inte varit någon idé att ha naglar då man blev så torr om händerna av allt smink, plus att baserna vi jobbade med missfärgade konstnaglar och sen blir det mycket svårare att göra detaljarbete. Men nu är dom på plats igen!

 


Torsdag

Hej hopp!
Då var jag tillbaka på Skanova igen efter mina 11 veckor i huvudstaden, och det känns riktigt bra faktiskt. Blir visserligen lite drygt att sitta stilla konstant nu när man stått upp hela dagarna den senaste tiden. Sen har jag inget passerkort och inga inloggningar till något förutom datorn så det gör ju också att det blir aningens drygare.. Nåväl, det anländer så småningom!

Gick förbi på Satch by Gino på lunchen och träffade chefen om det eventuella timanställningen där som MUA i sommar så på måndag ska jag dit och provsminka och visa vad jag går för! Är så jäkla nervös, men jag gör mitt allra yttersta och då går det förhoppningsvis vägen!


Sista tiden

Ja, hej på er. Superkasst med uppdatering men nu kommer i alla fall en sammanfattning och bildbomb. Annars så är jag hemma i Luleå nu och det är underbart även fast jag kommer sakna alla nya människor jag lärt känna under de här 11 veckorna. Fick dessutom finaste betyget och är nu Diplomerad Makeupartist! Tiden har gått sjukt snabbt och nu är det över, back to work på tisdag. Jag saknar kollegorna så det blir kul att få komma tillbaka. Imorgon ska jag fortsätta och packa upp samt in till stan och fixa naglarna.

 






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus