Lipstick Mood


Igår var jag in på jobbet och handlade lite fint, bland annat det här läppstiftet som är i en kall ljusrosa färg. Diskret och perfekt till vardags :)

Make up store - Mood 170:-

 


Make Up Store - Coral

Allt i kollektionen är FABULOUS! Rouget kan lika gärna användas som en skugga,
och dusten är underbart metalliskt torkos-blå. Läppstiftet är stor chans att jag inhandlar.
Men jag visar er såklart!


MAC - Lustre Drops


Jag har fått någon jäkla dille på allt vad heter lyster! När jag böt till Tikei's mineralfoundation så beställde jag i samma veva deras Finishing Veil Glow och det är jättesnyggt. Men, jag vill liksom ha... MER! Inte så man ser svettig ut men just för att få det där J.Lo glowet. Vill bara slicka på folks ansikten när jag ser denna gudomliga lyster dom får till. (Vet att jag är sjuk.) Men nu när lönen trillar in så ska jag förmodligen klicka hem MAC's Lustre Drops - Sun Rush. Har bara hört bra om denna dunderhighlight och till sommaren ska jag blanda in den i min bodylotion också så jag strålar! Fan vad jag ska glänsa! Akta er så ni inte bländas av mitt glow. Höhö.



Pixiwoo

Jag skulle gärna vilja göra tutorials här men jag är ju så fasligt dålig på att ta mig tid till det. Så länge så kan ni väl kika in på Pixiwoo's youtubekanal där hon har många bra tutorials på olika make up'er. Och såhär i kommande baltider så visar jag er hennes Prom Make Up!



Några tips inför balsminket:

- Tänk på att du helst bara ska framhäva dina drag genom att använda milda färger!
- En balmakeup är i princip samma som en brudmakeup; fräsch och naturlig!
- Var försiktigt med brun utan sol då det kan vara svårare att hitta en bra foundationfärg som jämnar ut. Skippa den hellre och använd solpuder istället - med måtta!
- Vill man stråla extra så kan man svepa över en finskimrig produkt (ex en ögonskugga) över kindben, näsa, haka och panna för att få ett riktigt Jennifer Lopez-glow!
- Till sist, tänk i det stora hela BEAUTY över din makeup!

Fråga gärna om ni undrar över något! :)

Bröllopsmake!

Här kommer en jättebra video på en fräsch och fin bröllopsmakeup!
Är även en bra grundmakeup att kunna, en så kallad "clean beauty" och funkar alltid.
Enjoy!



LOB Design

Min fina underbara William hade köpt LOB-vasen och en bukett blommor i måndags, söta älskling! <3


Måndag

Strax är det dags att svida om då det är jobb på Make Up Store några timmar. Det är härligt med variation eftersom jag i övrigt sitter stilla dagarna i ända. Sen är det bara 3 arbetsdagar för mig den här veckan, har tagit extra ledigt nu när William är hemma 2 veckor! <3

 





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus