Det kallas för en klump i magen

Dagens aktiviteter började med ett besök på Thun's bara en liten bit härifrån. Jag hittade visserligen inte så mycket som jag trott, eller jag provade rätt många plagg, men kom endast tillbaka med en svart Adidas-hoodie samt bodylotion, duschcrème och lite annat sånt som jag kommer behöva. Har viljat ha en sån här tröja/jacka hur länge som helst och fyndade denna för någon hundring mindre är ordinare pris. Har helt snöat in på rosa och lila, till en viss gräns då förstås, om man nu bortser från min sovoutfit som är genomgående rosa.. med inslag av lila.. men detaljer är snyggt.
När vi kommit tillbaka så blev det en uppfriskande promenad och även ikväll fick vi en riktigt god middag; en italiensk pastarätt som Birgitta själv hade gjort pastan till. Och det är stor skillnad på köpespasta och hemgjord kan jag intyga.

Annars så bär det av på riktigt imorgon. Och jag har jävligt ont i magen om jag ska vara ärlig. Det är en blandning av nervositet, ånger, förväntan, längtan, prestationsångest, rädsla, glädje och att jag nu måste bevisa för mig själv att jag ska för första gången klara mig utan mamma. Sen är jag ju rädd att jag inte kommer trivas heller, men jag kör STENHÅRT på mitt motto att det kommer bli vad jag gör det till! Med det så säger jag godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus